FEG Vippeserum

feggFEG vippeserum kommer i en 3ml flaske som varer i 5 måneder med systematisk bruk. Siden FEG består av naturlige ingredienser så kan det være lurt å snakke med legen din før du starter med behandlingen, spesielt hvis du har allergier.

Den tette konsistensen av FEG vippeserum kan hindre applikasjon, ved hjelp av børsten som medfølger er du nødt til å gni produktet flere ganger. Det er ikke uvanlig at vippene klumper seg sammen ved bruk av FEG og i noen tilfeller får man hvite flekker som tørker ut huden/vippene og gjør det litt vanskelig å ta på sminke dagen etter. Det anbefales å bruke en flytende sminke fjerner eller en bomullsdott med varmt vann for å få bort disse flekkene. Serumet kan føre til allergiske reaksjoner og ubehag hvis du får det i øyene dine.

FEG vippeserum består av naturlige ingredienser i tillegg til stoffer som påvirker vekst av øyevipper, disse stoffene er, bl.a., B12 vitaminer, agurkekstrakter, grønn te og gresskarfrø. Anbefales ikke å bruke dette produktet hvis du er allergisk mot noen av disse ingrediensene. Planteekstraktene kan tyde på at vippeserumer inneholder kun nærings egenskaper.

Etter flere måneder med behandling vil øyevippene dine bli sunnere, fuktige, fleksible og generelt penere enn før du begynte men det er ikke sikkert vippene blir noe lengere eller tjukkere. Det er også vanskelig å se om vippene blir sterkere eller ikke, FEG vippeserum oppfyller dessverre ikke etablerte forventninger.

Det finnes mange falske versjoner av dette produktet, så du må passe på at du kjøper riktig siden et falskt vippeserum kan ha skadelige bivirkninger som f.eks. irritasjon, rødhet i øyene, allergier og øye- og hudsykdommer.

Fordeler:

  • Gir næring til vippene og huden
  • Gir fuktighet til vippene
  • Naturlige ingredienser

Ulemper:

  • Forlenger ikke vippene
  • Vanskelig å bruke
  • Mange forfalskninger