Hva du kan forvente av et vippeserum?

Skjønnhetsprodukter lever ikke alltid opp til våre forventninger, vi hører på reklamene og forventer helt utrolige resultater basert på falske antagelser. Hvordan kan vi vite hvilket serum fungere for oss?

Vippeserum er skapt for å få mest mulig volum og lenge til våre vipper, noen produkter kan til og med gjøre vippene mørkere og blankere enn før og prisen er ikke avhengig av kvalitet. Hva skal vi se etter da?

Hva du kan forvente av et vippeserumSikkerhet først

Vi vil være 100% sikker på at serumet vi kjøper er trygt å bruke, at det ikke fører til alvorlige bivirkninger. Misfarging av øyene og øyelokket av noe vi ikke vil oppleve, hvis dette skjer med deg bør du stoppe behandlingen med en gang. Et vippeserum skal bestå av naturlige ingredienser som gir fuktighet og næring til folliklene og huden, de fleste produkter kan brukes av de som har kontaktlinser eller har undergått kreftbehandling.

Sammenlign produkter

Vær en smart kunde, les som et produkt før du kjøper det, spør venner og folk på nettet som har brukt det før om hvordan de opplevde serumet og resultatene. Lag en liste over produktene du sammenligner før du kjøper noe, du vil kanskje merke at de fleste produktene bruker noen av de samme ingrediensene men varierer i pris.

Det perfekte serumet for deg

Sørg for at serumet du kjøper møter dine krav, det kan ta litt tid i noen tilfeller men du vil finne et serum som passer perfekt til deg. Hvis du har korte vipper må du finne et serum som blir absorbert i folliklene og forlenger vippene, hvis du trenger å gjenbygge strukturen på vippene kan en maskara aktig applikator være noe for deg. Jeg håper min sammenlignings kart hjelper deg med å finne det perfekte serumet.