Hvordan bruke vippeserum

Hvem er det som ikke vil ha lange vakre vipper? Vi gjør alt vi kan for å forbedre tilstanden av våre vipper men det er viktig å skjønne at noen maskaraer og falske vipper kan gi oss motsatt effekt. Så langt er vippeserum den eneste naturlige måten å forlenge og forbedre vippene, men hvordan bruke man vippeserum? Her finner du svaret.

2ypn31vSteg 1 – Sminkefjerning

De fleste skjønnhetsprodukter krever ren og tørr hud for å kunne gjøre jobben sin, sminke hindrer at follkliene absorberer næringen fra produktene som fører til dårlige resultater. Husk å alltid fjerne sminken og vask huden rundt øyet og tørk huden godt før du bruker vippeserum. Vi anbefaler å bruke serum på kvelden før leggetid, som er det perfekte tidspunktet å vaske ansiktet uansett.

Steg 2 – Applikasjon

Når huden er ren og tørr kan følge produsentens anvisninger for å ta på serumet. En liten tynn børste følger med de fleste produkter, ved hjelp av denne børsten kan du dra serumet langs vippekanten; vi anbefaler å starte innerst mot nesa og dra utover. Serumet vil føres ned til undervippene når du blunker og sover så derfor trenger du ikke å ta serum på de nederste vippene. Noen produkter skal brukes på samme måten som du tar på maskara, og alle serumprodukter kan brukes på øyebryn hvis du velger det.

Steg 3 – Behandling

Livssyklusen til øyevipper er 90-150 dager og rundt slutten av livssyklusen er den beste tiden å starte med vippeserum, hvis en produsent påstår at deres vippeserum kan gi deg fantastiske vipper på 10 dager så er ikke det sant. Det tar tid for vipper å vokse, og hvis du vil se naturlige resultater må du vente minst 6 uker. For å få de beste resultatene anbefaler vi å bruke serumet rett før du legger deg sånn at folliklene har hele kvelden på seg å absorbere serumet.

Steg 4 – Slapp av og fortsett

Selv de beste produktene kommer ikke til å virke hvis du glemmer å bruke det. Det å huske på serumet hver eneste kveld kan virke som mye, men det tar kun 3 sekunder å gjøre og vil fort bli en del av kveldsrutinen.