Hvordan fungerer vippeserum?

Effektive vippeserum produkter fungerer ifølge produsentens løfte. Det finnes mange forskjellige typer vippeserum så det er viktig å lese om et produkt før du kjøper det for å være sikker på at det er det rette serumet for deg. Noen vil forlenge vippene mens andre vil kun forbedre tilstanden av vippene. Hva er det som får vippeserum til å fungere på så mange forskjellige nivåer? Og hva er egentlig vippeserum?

De produktene som består av planebaserte ingredienser er tygge å bruke og svært effektive. Essential oljer, E og B5 vitaminer gjør at vippene vokser fortere og forlenger livssyklusen. Naturlige ingredienser er bra for huden og gi fuktighet og næring til folliklene og selve vippene, du bør ikke oppleve noe ubehag eller irritasjoner men hvis det skjer må du stoppe behandlingen og ta kontakt med legen din. Det finnes selvfølgelig noen som har veldig sensitiv hud, og hvis du har det kan det være lurt å ta litt serum på håndleddet først for å se hvordan huden din reagerer på det. Dette er den beste måten å se om et produkt er trygt for deg å bruke.

Applikatoren spiller en viktig rolle i behandlingen, børsten burde være liten og spiss for å kunne komme så langt inntil folliklene som mulig. Det er ikke sikkert folliklene får alt de trenger til behandlingen hvis applikatoren er for stor eller for hard. Noen serumprodukter har en maskara aktig applikator og disse er ikke like effektive som børstene, vippene vil bli sterkere, blankere og sunnere av disse produktene men de blir ikke lengere eller tjukkere.

Det hender at vi blir mindre nøye når behandlingen har pågått en stund, men du må huske på å alltid starte innerst og dra serumet ut langs vippekanten. Hvis du bruker serumet før du legger deg så behøver du ikke å ta det på de nederste vippene siden det renner ned når du sover og blunker.