Lashcode Vippeserum

Tro det eller ei, men Lashcode Serum er et av de beste serumene. Hvis du aldri har brukt vippeserum før, men du tenker å prøve en, er Lashcode det ideelle produktet for deg.

Du vil se effekten av behandlingen veldig raskt. Du trenger ikke å bekymre deg for at øyelokket kan være overfølsomt eller at du bruker kontaktlinser, vi kan forsikre deg om at Lashcode er grundig testet, og at alle kan bruke det.

Dette serumet har mange fordeler, så det slår konkurrentene. Fremfor alt kommer Lashcode i en stor beholder, serumet varer lenge og prisen er rettferdig for kvaliteten og de raske resultatene du får.

Hovedoppgaven til Lashcode er å stimulere de nye vippene til å vokse.

Serumet fremhever virkelig de vakre øynene dine, og andre vil bli overrasket over de vakre vippene dine. Lashcode er grunnen til at mange kvinner ga opp falske vippe extensions. Lashcode er grunnen til at mange kvinner ga opp falske utvidelser. Det gjør vippene så imponerende at du kun vil bruke mascara når du har lyst til å gjøre det, ikke fordi du trenger å øke lengden, tykkelsen eller volumet. Lashcode omdefinerer skjønnheten til dine egne vipper.

Du trenger ikke eyeliners, blyanter eller mascaraer. Lashcode gjør naturlige vipper over 50% lengre og tykkere! Også volumet på vippene vil bli doblet i størrelse. Derfor anbefaler vi deg å si farvel til falske vipper en gang for alle. Du bør nyte de naturlige vippene og slutte å bruke lash curlers og extensions. Lashcode er det beste valget for å gi deg nydelige vipper!

Det spiller ingen rolle om du har korte, lyse eller tynnende vipper, dette produktet er en kur mot alle problemer du har med vippene dine.

Lashcode forlenger, tykner og løfter vippene, men det holder dem også sunne. I løpet av de første ukene av behandlingen vil vippene bli synlig sterkere. Serumet opprettholder også optimale nivåer av fuktighet og pleier huden på øyelokkene.

Å påføre serumet er veldig raskt og enkelt: du må bruke det en gang om dagen (f.eks. Om kvelden etter at du har fjernet sminken) på tørr hud på øyelokkene, som om du vil bruke eyeliner. Produktet absorberes raskt og vil styrke hårsekkene dine fra den første dagen. Ett jevnt trekk er alt som trengs. Denne enkle prosessen vil gi deg fantastiske, fyldige, sunne vipper!

Nettside: www.lashcode.no

Fordeler:

  • Stimulerer vekst, utvider og tykner øyevipper.
  • Sikrer optimale nivåer av fuktighet.
  • Har en balsameffekt på øyelokkene.
  • Påføringen er veldig enkel.
  • Første effekter etter bare to uker.

Ulemper:

  • Du kan bare kjøpe det i nettbutikker.