Latisse Vippeserum

Latisse Vippeserum forlenger vippene og gjør de tettere og tjukkere. Selv om produktet er ganske vanskelig å kjøpe så er det mange som påstår at de bruker dette serumet, og noen sier at resultatene kom med en gang mens andre sier at de måtte vente lenge før de så noe forskjell.

Serumet kommer i en liten forseglet flaske med kork. Ved hjelp av en liten børste skal du føre serumet på de øverste vippene, serumet renner til de nederste mens du sover. Denne prosessen skal gjentas hver dag på ren og tørr hud. De anbefales å fjerne alt av sminke før du begynner siden serumet fungerer ikke 100% på uren hud.

Noen har også opplevd bivirkninger under Latisse behandlingen som, rødhet i øyene, sensitiv hud og hevelse rundt øyet. Disse irritasjoner skal heldigvis forsvinne etter et par dager, men hvis de ikke går bort bør man kontakte en lege og stoppe behandlingen med en gang. Kamille kan også hjelpe for å minske smerten ved disse irritasjonene.

Flasken varer i ca. 2 måneder med systematisk bruk og skal brukes en gang daglig for å få ønsket resultater, det hjelper ikke å bruke serumet flere ganger om dagen for det vil ikke påvirke hastigheten eller resultatene. Målet med Latisse er å forlenge og forbedre vippene, de første synlige resultatene vil komme etter 3 uker og vippene kan bli dobbelt så lange ved slutten av behandlings tiden. Men du er nødt til å fortsette å bruke serumet hvis du vil holde resultatene, ellers vil vippene falle ut og bli erstattet med de gamle vippene.

Fordeler:

  • Nok til 2 måneder
  • Forlenger og forbedrer vippene

Ulemper:

  • Irritasjoner
  • Resultatene varer ikke
  • Ikke effektivt