Neulash Vippeserum

Neulash Vippeserum anbefales til alle kvinner som vil ha lange og tjukke vipper, uansett alder eller hudtype. Serumet er forseglet i en 3ml eller 6ml flaske inni en liten ekse.

Neulash Vippeserum er flytende og gjennomsiktig, så du slipper å bekymre deg for misfarging av huden når du bruker dette produktet. Du kan også bruke Neulash hvis du har kontaktlinser, men disse må tas ut før du starter behandling og etter 15 minutter, når serumet blir absorbert, kan de tas på igjen. Neulash ødelegger heller ikke limet til falske vipper, så det er trygt å bruke med falske vipper også.

NeuLash-Box-P

Det kan hende du merker en kriblende følelse første gangen du bruker dette serumet, den følelsen skal gå bort etter litt tid og skal ikke komme tilbake. Men irritasjoner, rødhet og misfarging av vipper og hud bør ikke skje, og hvis du opplever noen av disse bivirkningen eller en annen type ubehag anbefales det å stoppe behandlingen med en gang, skyll ut øyene med vann og kontakt en lege hvis det ikke går bort.

Neulash vippeserum er veldig enkelt å bruke, det eneste du trenger å gjøre er å tegne en tynn strek rett på vippekanten på de øvre og nedre vippene. Denne prosessen skal gjentas hver dag til du får ønskede resultater, når du er fornøyd med resultatet kan det være lurt å fortsette å bruke serumet hver 3 dag for å holde resultatene.

Neulash gjenbygger strukturen på vippene og gjør de sterkere, sunnere og penere. Etter ca. 3 måneder av systematisk bruk vil du se at vippene blir tjukkere og litt lengere i tillegg til at huden rundet øyet blir mykere.

Fordeler:

  • Gjenbygger strukturen på vippene
  • Enkelt å bruke
  • Kan anbefales til begge kjønn

Ulemper:

  • Forlenger ikke vippene 100%
  • Forbedrer ikke densitet på vippene