ProLash+ Vippeserum

prolashDet neste serumet som gir bra resultater er ProLash+, jeg brukte dette serumet i fjor og var veldig fornøyd med resultatene jeg fikk. Den består av naturlige ingredienser, hyaluronic syre og peptider som får vippene til å vokse. ProLash+ har blitt grundig testet og er trygg å bruke rundt øyene. Vippene mine ble tjukkere og blankere av dette serumet, men det tok litt lenger tid enn de 3 ukene ProLash+ nettsiden lover.

Jeg brukte serumet i over 2 måneder før jeg så resultater, takket være hyaluronic syre vokste vippene mine ut mye tjukkere en vanlig men jeg endte opp med like mange vipper som jeg startet med siden det ikke vokste flere små-vipper.

Det som er litt kult med ProLash+ er at du kan bruke det på vippene over og under øyet ditt, og selv om det ikke får flere vipper til å vokse så vil de som er der fra før bli mye sterkere og tjukkere. ProLash+ Vippeserum kan kun kjøpes på nettet men du må passe på at du kjøper riktig for det er lett å bli lurt hvis du bestiller fra en nettside som ikke er ProLash+ nettsiden.

Fordeler:

  • Gjør vippene tjukkere
  • Gir næring og fuktighet til vippene

Ulemper:

  • Vippene blir ikke lengere
  • Mange falske versjoner av dette produktet