Vippeserum: Applikatoren

Hvor mange ganger har du kastet et skjønnhetsprodukt fordi du ikke når til det lille som er igjen i bunn? Eller fordi du kanskje har hatt problemer med lokket? En god del, antar jeg. Det er ikke bare fint med en god applikator og brukervennlig emballasje, det er nødvendig. De fleste serumprodukter kommer i en plast eller glass tube som inneholder rundt 4ml av serumet, dette høres kanskje ut som lite men jo mindre det er i tuben jo bedre. Øyet er sensitivt, og det er fort gjort å få infeksjon eller betennelse hvis du ikke er forsiktig og det er mye lettere å få bakterier i en stor falske enn en liten en. Hvis du kjøper et produkt som kommer i forskjellig størrelser det er alltid best å velge den minste av de.

Applikatoren er også veldig viktig når det gjelder vippebehandling, det er ikke sikkert serumet blir jevnt hvis applikatoren er for stor eller stiv. Børsten bør være liten og tynn for å nå folliklene, og det er mye lettere å holde serumet og børsten ut av selve øyet hvis den er liten og tynn. Maskara aktig applikatorer gir ikke næring til røttene og er derfor mindre effektiv og litt dyrere siden du må bruke produktet hele tiden for å holde resultatene. Et vippeserum med en sånn applikator kan passe til de som har vippe-Extensions fra før og vil holde formen på de.

Vippeserum for alle!

Kvinner elsker vippeserum, men vi ser at det er en god del menn som bruker det også. Vi pleide å si at kvinner må være vakre og nå vil menn ta vare på seg også. Før brukte men kun såpe og barberingskrem, det var alt. Tiden har nå forandret seg, det «stygge» kjønnet har nå mange forskjellige skjønnhetsprodukter å velge mellom og heldigvis er vippeserum et av de produktene. Hvert serum produkt kan brukes av både menn og kvinner og de vil få helt like resultater.

Målet med vippeserum er å gjøre vippene lengere og tjukkere, folliklene får mye næring under behandlingen sånn at de kan produsere feite og fyldige vipper. Et bra vippeserum er et must for de som mister håret, øyebryn og vippene pga. sykdom, og når de er behov for å forlenge vippene og livssyklusen på vippene er vippeserum den eneste muligheten. Når vippene blir stimulerte kan de vokse innen 14 dager og faller ut mye senere i livssyklusen.

Før et vippeserum kommer ut på markedet må det undergå mange forskjellig dermatologiske tester for å se etter urenheter og bivirkninger i produktet. Siden øyet er veldig sensitiv og delikat må alle produkter møte høye standard. Hver produkter består av naturlige frukt- og plantebaserte ingredienser og ingen av de beste produktene blir testet på dyr.

Hvis du er akkurat ferdig med kreftbehandling kan du begynner å bruke noen serumprodukter uten å være redd for irritasjoner, men les alltid brosjyren som medfølger serumet før du starter behandling. Hvis du bruker kontaktlinser må du huske på å ta de ut før du starter behandling og vent ca. 15 minutter før du tar dem inn igjen. Det kan være lurte å ta litt av serumet på håndleddet før du starter behandling for å se hvordan huden din reagerer på det.