Xlash Pro Vippeserum

Xlash Pro Vippeserum gjør dine vipper sterkere, tjukkere og lengere. Serumet kommer i en tynn 3ml flaske som varer i ca. 5 måneder og gir dine vipper næringen de trenger.

prizes_199Du vil begynne å se resultater etter kun 3-4 uker med systematisk behandling, og etter 4 måneder vil du se en stor forandring. Etter 16 uker kan du bruke Xlash Pro et par ganger i uka, dette serumet anbefales til de som vil ha lange, sunne og pene vipper. Serumet kan dessverre ikke brukes av alle – anbefales ikke til mindreårige, de som har allergier anbefales heller ikke til gravide kvinner eller kvinner som ammer.

Xlash Pro fungere mye bedre på ren hud, så du må passe på fjerne all sminken du har rundt øynene, ta ut kontakt linser hvis du bruker det og vask deg ordentlig godt på hendene. Ta applikatoren forsiktig ut av flasken og tegn en tynn strek på øyelokket ved vippekanten, du trenger ikke å bruke serumet på undervippene. Du kan ta kontaktlinser i ca. 15 minutter etter behandlingen.

Det er noen som har opplevd irritasjon og rødhet i øyene under Xlash Pro behandlingen, og har til og med merket en lilla strek på øyelokket etter å ha brukt Xlash Pro. Hvis du får produktet i øyene må du skylle øyet med vann med en gang og det anbefales å slutte med behandlingen hvis irritasjonen ikke går bort. Det kan også være lurt å kontakte en lege i noen alvorlige tilfeller.

Fordeler:

  • Effektiv
  • Anbefales til de som bruker linser
  • Gir resultater

Ulemper:

  • Kan føre til irritasjon og rødhet i øyene
  • Kan ta litt tid før resultatene synes